Sidebar

24
Sun, Oct
Friday, 21 August 2015 17:10

A.S. Nistru-Sport Team Baia Mare 1-3(1-0) Featured

Written by
Rate this item
(0 votes)

Vineri de la orele 18.45, pe terenul din Tautii Magheraus s-a disputat partida amicală de fotbal dintre echipa de old-boys Sport Team Baia Mare şi echipa nou reorganizată şi înscrisă în liga a V-a, A.S. Nistru.
Meciul în prima repriză a fost echilibrat, cu un plus pentru echipa gazdă care reuşeşte să înscrie în minutul 22 în urma unui atac pe partea dreaptă, când jucătorul Ricardo Vakon pătrunde în viteză printre fundaşii de la Sport Team şi de la 15-16 m şutează puternic în stânga portarului Edy Costin,(1-0). 
Tot în prima repriză ambele echipe ratează situaţii de a marca, însă scorul rămâne neschimbat, remarcându-se la ocazii ambii portari Gabi Crisan si Edy Costin..


După reluare, cei care pun stapânire pe joc sunt oaspeţii şi în minutul 60 reuşesc egalarea prin Japo Lukacs, în urma unei pase peste fundaşii echipei gazdă primita de la Rareş Pop-Popescu.(1-1)
În continuare, A.S. Nistru încearca să se desprindă pe tabela de marcaj prin Ricardo Vakon şi Bogdan Marchiş, însă portarul din repriza a II-a, Darius Mihuţ scoate două mingi pe care ,,scria gol,,
În minutul 68, Sorin Bozântan de la oaspeţi reuşeşte să majoreze scorul la 1-2, în urma unei gafe a portarului Gabi Crişan, care n-a nimerit mingea ce se îndrepta spre el şi atacantul de la Sport Team, singur cu poarta goală marchează.
Până la finalul jocului echipa care atacă mai mult este cea din Baia Mare şi în minutul 80, majorează scorul la 1-3, din nou prin Sorin Bozântan.
Arbitrajul a fost asigurat de Alexandru Bella, Catalin Otet şi Catalin Erdei.
Echipele:
A.S. Nistru:Gabi Crişan, Ionuţ Ghişe, Sebi Faran, Bartolomeu Vakon, Raul Ilieş, Ionuţ Micle, Bogdan Marchiş, Cătălin Ghişe, Ricardo Vakon, Edy Vakon, Denis Pomian şi Dănuţ Mande.
C.S. Sport Team:Edy Costin, Daniel Chendrean, Marius Maghear, Vasile Terec, Virgil Raţiu, Florin Florea, Japo Lukacs, Rareş Pop-Popescu, Bogdan Trif, Gavrilă Alin şi Cristian BărbosAu mai jucat:Darius Mihuţ, Andrei Costin, Claudiu Indre, Sorin Bozântan, Daniel Luputi şi Ioan Marchiş. 
Următorul meci pentru Sport Team, marţi 25.08.2015, de la orele 18.00, cu echpa feminină de fotbal A.S. Independenţa Baia Mare, nou promovată în Liga Naţională.

Read 894 times Last modified on Tuesday, 22 September 2015 11:00

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.