Sidebar

18
Sat, Sep
Friday, 01 September 2017 09:04

Haiducii Baia Mare-Sport Team 2-6(1-2) Featured

Written by
Rate this item
(0 votes)

 

Meciul s-a desfasurat vineri 01.09.2017, pe terenul de pe Valea Borcutului, fiind considerat revansa la jocul din luna iunie cand cei de la Sport Team au invins cu 7-2.
Primul gol a fost inscris in minutul 10 de oaspeti prin Bogdan Birle, care scapa singur pe contraatac si-l invinge pe Bogdan Petrut(0-1).
In minutul 25 scorul devine 0-2, autor Sergiu Fagi, care patrunde pe partea dreapta si suteaza puternic in stanga portarului echipei gazda.sptbm4
Dupa mai multe ocazii la ambele porti, in minutul 40, Liviu Indreica de la Haiducii reduce din handicap(1-2), in urma unei lovituri libere de la aproximativ 20 m, cand suteaza la coltul scurt al portarului Edy Costin.


Dupa pauza echipa Sport Team, este cea care conduce ostilitatile in teren si in minutul 60, scorul avea sa devina 1-4 prin doua goluri inscrise de acelasi Bogdan Birle, ambele pe contraatac.
Gazdele reusesc sa reduca scorul la 2-4, in minutul 65, prin Marius Eftimie, care scapat din marcaj, patrunde pe partea dreapta si suteaza in dreapta portarului Edy Costin.


In continuare cei care rateaza ocazii clare de a marca sunt gazdele, insa cei de la Sport Team, cu mai multa experienta in jocuri, îi taxeaxa pe cei de la Haiducii, prin alte doua goluri inscrise de Alin Gavrila(sut din interiorul careului de 16 m, in dreapta portarulu) si prin Bogdan Trif, care de la aproximativ 25 m, trimite mingea peste portarul gazdelor si scorul final devine 2-6.
Arbitrajul a fost asigurat de Alexandru Bella, Razvan Dorca si Dan Hrusca.


Echipele:
Haiducii:Bogdan Petru, Darius Coste, Dragos Chiva, Cristian Szatmari, Claudiu Put, Alexandru Luchenciuc, Mircea Marian, George Robas, Florin Danila, Nicolae Chis, Liviu Indreica, Marius Eftimie si Cosmin Chioran.Antrenor Marius Eftimie.


Sport Team:Edy Costin, Daniel Gheighis, Dorin Avram, Vasile Terec, Cristian Magurean, Florin Florea, Sergiu Fagi, Daniel Luputi, Cristian Barbos, Bogdan Trif, Bogdan Birle, Alin Gavrila, Marius Cardos, Virgil Ratiu si Rares Pop-Popescu.Antrenor Ioan Marchis.

Read 1119 times

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.