Sidebar

18
Sat, Sep
Tuesday, 20 November 2018 07:53

Sport Team Baia Mare-Viitorul Gârdani 4-0(3-0). Featured

Written by
Rate this item
(0 votes)

Meciul a avut loc sâmbătă 17.11.2018, pe terenul din Satu Nou de Jos și s-a considerat revanșa la meciul din 19.10.2018, care s-a disputat la Tămaia, scor 3-4.
Pentru echipa băimăreană a fost ultimul meci pe anul 2018, după această dată se va pregăti în sală.46485556 2161614730776224 8215777081489883136 nPrima repriză a fost dominată în totalitate de cei de la Sport Team, care în minutul 10, deschid scorul prin Bogdan Bîrle, în urma unei lovituri libere executate de Claudiu Bărbuș, portarul Nelu Pop, respinge balonul spre înainte si Bîrle pe fază, împinge mingea în poartă.(1-0).
În următoarele minute băimărenii mai irosesc câteva ocazii, iar pe un contraatac, același Bogdan Bîrle, primește foarte bine o pasă de la Daniel Lupuți, și singur cu portarul Nelu Pop, îl învinge din nou.(2-0, min.15).
Minutul 30 aduce un nou gol pentru Sport Team, în urma unei lovituri libere de la aproximativ 20 m, executată foarte bine de Bogdan Bîrle, în dreapta lui Nelu Pop.(3-0).
La acest scor, portarul Nelu Pop de la oaspeți este înlocuit cu Adi Moldovan și acesta apără foarte bine în două cazuri, la șuturile lui Florin Florea și Cristian Bărbos.
Repriza a doua este mult mai echilibrată, băimărenii reducând din "turație", astfel în min. 60, Ionuț Bud de la Gârdani, execută foarte bine o lovitură liberă, însă portarul băimărenilor, Darius Mihuț scoate mingea în extremis, care se îndrepta spre vinclul porții.
Cei din Gârdani continuă să preseze poarta apărată de către Darius Mihuț, dar acesta apără foarte bine șuturile expediate de Vlad Dumitraș, Paul Barbur și Gabriel Dumitraș.
Pe fondul presingului oaspeților, în min.80, Bogdan Bîrle, primește foarte bine o minge, de la Claudiu Bărbuș, la marginea suprafeței de poartă, și singur cu portarul Adi Moldovan, trimite mingea în stânga acestuia și scorul devine 4-0.
Ultimele zece minute, oaspeții atacă în mod susținut la poarta băimărenilor și în minutul 87, beneficiază de o lovitură de la 11 m, însă fără rezultat, întrucât portarul Darius Mihuț, "ghicește" colțul unde șutează Vlad Dumitraș și respinge mingea în corner.
Astfel echipa Sport Team încheie anul fotbalistic cu o victorie concludentă în fața celor de la Gârdani.
În semn de apreciere pentru echipierii din Gârdani, băimărenii le-au oferit o cupă și o diplomă a prieteniei dintre cele două echipe.
Arbitrajul a fost asigurat de Alexandru Bela, Raul Cormoș și Răzvan Dorca.
Echipele:
Sport Team:Darius Mihuț, Florin Frenț, Dorin Avram, Vasile Terec, Marius Cardoș, Cristian Bărbos, Claudiu Bărbuș, Daniel Lupuți, Cristian Cozma, Virgil Rațiu, Mario Bela, Bogdan Bîrle, Florin Florea, Ioan Marchiș, Bogdan Trif și Marius Hindli.Antrenor Ioan Marchiș.
Viitorul:Nelu Pop, Dani Dragoș, Paul Botiș, Paul Barbur, Gică Pop, Ionuț Bud, Călin Piron, Cosmin Rus, Vlad Dumitraș, Mircea Sabău, Gabi Dumitraș, Denis Botiș, Ilie Dumitraș, Bogdan Băbaș, Alin Tomșa, Adi Moldovan, Radu Tătăran, Dani Călăuz și Nicu Băbaș.Antrenor Dani Dragoș.

Read 1466 times

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.