Sidebar

18
Sat, Sep
Meciuri 2018

Meciuri 2018 (11)

Tuesday, 20 November 2018 07:53

Sport Team Baia Mare-Viitorul Gârdani 4-0(3-0).

Written by

Meciul a avut loc sâmbătă 17.11.2018, pe terenul din Satu Nou de Jos și s-a considerat revanșa la meciul din 19.10.2018, care s-a disputat la Tămaia, scor 3-4.
Pentru echipa băimăreană a fost ultimul meci pe anul 2018, după această dată se va pregăti în sală.46485556 2161614730776224 8215777081489883136 nPrima repriză a fost dominată în totalitate de cei de la Sport Team, care în minutul 10, deschid scorul prin Bogdan Bîrle, în urma unei lovituri libere executate de Claudiu Bărbuș, portarul Nelu Pop, respinge balonul spre înainte si Bîrle pe fază, împinge mingea în poartă.(1-0).
În următoarele minute băimărenii mai irosesc câteva ocazii, iar pe un contraatac, același Bogdan Bîrle, primește foarte bine o pasă de la Daniel Lupuți, și singur cu portarul Nelu Pop, îl învinge din nou.(2-0, min.15).
Minutul 30 aduce un nou gol pentru Sport Team, în urma unei lovituri libere de la aproximativ 20 m, executată foarte bine de Bogdan Bîrle, în dreapta lui Nelu Pop.(3-0).
La acest scor, portarul Nelu Pop de la oaspeți este înlocuit cu Adi Moldovan și acesta apără foarte bine în două cazuri, la șuturile lui Florin Florea și Cristian Bărbos.
Repriza a doua este mult mai echilibrată, băimărenii reducând din "turație", astfel în min. 60, Ionuț Bud de la Gârdani, execută foarte bine o lovitură liberă, însă portarul băimărenilor, Darius Mihuț scoate mingea în extremis, care se îndrepta spre vinclul porții.
Cei din Gârdani continuă să preseze poarta apărată de către Darius Mihuț, dar acesta apără foarte bine șuturile expediate de Vlad Dumitraș, Paul Barbur și Gabriel Dumitraș.
Pe fondul presingului oaspeților, în min.80, Bogdan Bîrle, primește foarte bine o minge, de la Claudiu Bărbuș, la marginea suprafeței de poartă, și singur cu portarul Adi Moldovan, trimite mingea în stânga acestuia și scorul devine 4-0.
Ultimele zece minute, oaspeții atacă în mod susținut la poarta băimărenilor și în minutul 87, beneficiază de o lovitură de la 11 m, însă fără rezultat, întrucât portarul Darius Mihuț, "ghicește" colțul unde șutează Vlad Dumitraș și respinge mingea în corner.
Astfel echipa Sport Team încheie anul fotbalistic cu o victorie concludentă în fața celor de la Gârdani.
În semn de apreciere pentru echipierii din Gârdani, băimărenii le-au oferit o cupă și o diplomă a prieteniei dintre cele două echipe.
Arbitrajul a fost asigurat de Alexandru Bela, Raul Cormoș și Răzvan Dorca.
Echipele:
Sport Team:Darius Mihuț, Florin Frenț, Dorin Avram, Vasile Terec, Marius Cardoș, Cristian Bărbos, Claudiu Bărbuș, Daniel Lupuți, Cristian Cozma, Virgil Rațiu, Mario Bela, Bogdan Bîrle, Florin Florea, Ioan Marchiș, Bogdan Trif și Marius Hindli.Antrenor Ioan Marchiș.
Viitorul:Nelu Pop, Dani Dragoș, Paul Botiș, Paul Barbur, Gică Pop, Ionuț Bud, Călin Piron, Cosmin Rus, Vlad Dumitraș, Mircea Sabău, Gabi Dumitraș, Denis Botiș, Ilie Dumitraș, Bogdan Băbaș, Alin Tomșa, Adi Moldovan, Radu Tătăran, Dani Călăuz și Nicu Băbaș.Antrenor Dani Dragoș.

Monday, 22 October 2018 08:32

Viitorul Gârdani-Sport Team Baia Mare 3-4(0-3)

Written by
Fotbal old boys.
thumbnail
 
Meciul a avut loc vineri 19.10.2018, pe baza sportiva din Tamaia, ce apartine de C.S.Farcasa.
 
În prima repriza cei care controleaza jocul sunt baimarenii, iar in minutul 5 deschid scorul prin Cristian Bărbos, care speculează o neatenție a apărătorilor echipei gazdă si din marginea suprafetei de poarta îl învinge pe portarul Nelu Pop.(0-1).
Pâna la pauza jocul se mai echilibrează, însa echipa Sport Team, mai experimentată si cu mai multe jocuri la activ, mai inscrie de două ori prin Bogdan Bîrle si acelasi Cristian Bărbos, cu toate ca și echipa din Gârdani a ratat câteva ocazii clare de a marca.
 
Repriza a doua, jocul se schimbă total în sensul că, echipa Viitorul Gârdani, având un lot numeros și în componența mai multi jucatori tineri, domină meciul si reusesc egalarea prin Raul Barbul, Adrian Dumitraș și Gabriel Dumitraș(3-3 min.85), asta și datorită unor greșeli nepermise ale unor jucatori din apărarea echipei băimărene.
Totuși până la finalul meciului, Sport Team reușește să marcheze golul victoriei prin Bogdan Bîrle, care a fost lansat pe un contraatac de către Sergiu Fagi și scorul devine 4-3 în favoarea băimărenilor.
La finalul meciului, primarul comunei Gârdani, Gheorghe Tătăran, a oferit ambelor echipe câte o cupă și o diplomă pentru jocul prestat si fair-play-ul de care au dat dovadă.
Arbitrajul a fost asigurat de Alexandru Bela, Răzvan Dorca și Mario Bela.
 
Echipele: 
Viitorul Gârdani:Nelu Pop, Dani Dragoș, Paul Barbur, Paul Botiș, Gică Pop, Adrian Dumitraș, Ionuț Bud, Vlad Dumitraș, Călin Piron, Mircea Sabău, Denis Botiș, Ilie Dumitraș, Andrei Bran, Bogdan Băbaș, Cosmin Băbaș, Raul Zoicaș, Alin Tomșa, Mitică Borodi, Vasile Pirin, Vasile Andreicuț și Gheorghe Tătăran.Antrenor Dani Dragoș.
 
Sport Team:Darius Mihuț, Edy Costin, Marius Cardoș, Gheorghe Mateaș, Dorin Avram, Virgil Rațiu, Daniel Gheighiș, Sergiu Fagi, Daniel Chendrean, Ioan Marchiș, Florin Florea, Bogdan Trif, Cristian Bărbos, Bogdan Bîrle și Gabriel Szabo.Antrenor Ioan Marchiș
Friday, 19 October 2018 08:44

Viitorul Gârdani-Sport Team Baia Mare

Written by
Sport Team Baia Mare
Miercuri

Fotbal old boys.spt2018Viitorul Gârdani-Sport Team Baia Mare

Vineri 19.10.2018, de la ora 17.15, terenul din Tămaia al C.S.Fărcașa, se va desfășura partida de fotbal old boys dintre Gârdani și Sport Team.

 


Cele două echipe se vor reîntâlni după o perioadă mai lungă de timp, ocazie cu care se dorește reluarea prieteniei dintre acestea, prin meciuri de fotbal.

gardani

ASCO CF Baia Mare a câștigat cupa Sport Team, ediția a VI-a 2018.

Teren Tautii Magheraus, foarte bine intretinut.

asco


Rezultate:


A.S.Maramuresu Sighet-ASCO CF Baia Mare 0-1


Armatura Zalau-Sport Team Baia Mare 0-2


ASCO-Sport Team 1-1


Sighet-Zalau 3-0


Zalau-ASCO 0-2


Sport Team-Sighet 0-2


Clasament:


1.ASCO CF Baia Mare
2.A.S. Maramureșu Sighet
3.Sport Team Baia Mare
4.Armatura Zalau


Golgheter Claudiu Conea-ASCO CF
Cel mai bun jucator Ioan Meleg-Armatura Zalau
Cel mai bun portar Darius Mihuț-Sport Team
Arbitrajul a fost asigurat de Alexandru Bela, Erik Kadar si Razvan Dorca.

Au mai fost premiati:
Cel mai bun antrenor-Aurel Azoitei-ASCO
Cel mai frumos gol-Cristian Barbos-Sport Team
Au mai primit diplome si administratorii S.C.GTJ 24/24 Track Service Tautii Magheraus si S.C. Daralina Parkett Darius Baia Mare.


D-l Vasile Dan, presedintele clubului Electrica Baia Mare, a oferit fiecărei echipe, câte o minge, motiv pentru care Clubul Sportiv Sport Team Maia Mare îi mulțumește.

Thursday, 20 September 2018 08:25

Instituția Prefectului-Sport Team Baia Mare 4-4(2-2)

Written by
 
Marti 18.09.2018, de la ora 18.00, pe terenul din Somcuta Mare, s-a desfasurat partida de fotbal old-boys dintre Instituția Prefectului si Sport Team Baia Mare, scor 4-4, la pauza 2-2.
Meciul a fost foarte echilibrat, ambele echipe conducând pe tabela de marcaj, la 2-1 Sport Team si la 4-3 gazdele.

prefect

 
Primul gol a fost marcat de cei de la Sport Team, prin Daniel Gheighiș(0-1), însa echipa gazda egaleaza la câteva minute în urma unei lovituri de la 11 m, prin Liviu Grozavu(1-1).
 
Oaspetii preiau din nou conducerea pe tabela de marcaj prin Sergiu Fagi, care suteaza "sec" din afara careului de 16 m, în stânga portarului Vasile Moldovan(1-2)
La acest scor, gazdele, profita de o nesincronizare a apararii celor de la Sport Team, si cu câteva minute inainte de finalul primei reprize, reușesc sa egaleze scorul la 2-2, prin Claudiu Bărbuș.
 
După reluarea partidei, cele doua echipe joaca deschis si fiecare iși trece în cont mai multe ratări, portarii acestora Vasile Moldovan si Eduard Costin evidențiindu-se în situații clare de gol.
Sport Team preia din nou conducerea pe tabela de marcaj prin Daniel Lupuți(2-3), dar numai pentru scurt timp pentru că, pe un contraatac, cei de la Instituția Prefectului, reușesc egalarea prin Raul Zmole(3-3).
 
Până la finalul meciului, gazdele mai beneficiază de o lovitură de la 11 m(min. 89), transformată de portarul Vasile Moldovan(4-3), iar imediat dupa fluierul de reluare a jocului, Ionuț Buhai trimite balonul de la centrul terenului direct în poarta apărată de Moldovan, acesta fiind ieșit câtiva metri dincolo de suprafața de poartă, și astfel scorul devine 4-4(un rezultat meritat pentru ambele echipe).
 
Arbitrajul a fost asigurat de Alexandru Bela, Raul Cormoș și Mario Bela.
 
Echipele:
 
Instituția Prefectului: Vasile Moldovan, Alin Ciolte, Marcel Costin, Gheorghiță Pușcaș, Raul Zmole, Cosmin Micheș, Ioan Tălpășan, Liviu Grozavu, Adrian Zah, Cosmin Drulea, Claudiu Bărbuș, Ionuț Roman, Dorel Neagotă, Claudiu Puț și George Moldovan.Antrenor Dan Bucă.
 
Sport Team: Eduard Costin, Marius Hindli, Vasile Terec, Dorin Avram, Marius Cardoș, Ciprian Coste, Daniel Gheighiș, Ionuț Buhai, Rares Pop-Popescu, Sergiu Fagi, Cristian Bărbos, Marian Sabadâș, Daniel Lupuți, Alin Gavrilă, Florin Florea, Ionuț Pop, Bogdan Trif și Vasile Maxim.Antrenor Ioan Marchiș.

fete

 

Meci de pregatire pentru A.S.Independenta Baia Mare(Liga Nationala-feminin)

Teren Lapusel, data 24.08.2018, ora 18.30.


A.S. Independenta Baia Mare-Sport Team Baia Mare.


Meciul a fost bine venit pentru ambele echipe, in special pentru fete care urmeaza sa inceapa campionatul la sfarsitul saptamanii.


Mult succes din partea echipei Sport Team.

Thursday, 23 August 2018 12:46

Topitorul Ferneziu-Sport Team Baia Mare 7-4(3-2)

Written by

Data:23.08.2018, ora 18.30.

Teren Ferneziu.

Meciul a fost dominat in mare parte de echipa de Liga a V-a, Topitorul Ferneziu, care având experienta campionatului, a condus in permanenta pe tabela de marcaj, cu 2-3 goluri.
Sport Team, a incercat sa reduca scorul, insa a reusit doar in prima repriza cand s-a apropiat la 3-2 si cu o ratare monumentala putea egala.


Dupa pauza, pe fondul unor greseli în apararea celor de la Sport Team si a portarului în același timp, echipa Topitorul reuseste sa castige cu 7-4.


Pentru echipa Sport Team, este a doua infrangere intr-un interval scurt, ceea ce trebuie sa dea de gandit atat antrenorului cât si jucatorilor, astfel că, la viitoarele meciuri sa fie o alta abordare din partea tuturor.

topitorulMarcatori:


Topitorul:Daniel Martocian 2, Onoriu Varga 2, Marius Seban, Claudiu Pop si Sergiu Man.


Sport Team:Bogdan Bîrle, Cristian Bărbos, Daniel Lupuți si Rares Pop-Popescu.


Arbitrajul a fost asigurat de Alexandru Bella, Razvan Dorca si Eric Cadar.


Echipele:


Topitorul: Stan Ionut, Varga Andrei, Seleghi Raul, Frisan Flaviu, Varga Andrei, Marius Serban, Dani Laczi, Varga Onoriu, Liviu Zoldi, Ionut Pop, Martocian Daniel, Claudiu Pop, Man Sergiu.Antrenor Flaviu Frișan.

Sport Team: Edi Costin, Cristian Magurean, Ionuț Simon, Dorin Avram, Marius Cardos, Daniel Gheighis, Florin Florea, Marian Sabadâs, Daniel Lupuți, Rares Pop- Popescu, Cristian Bărbos, Marius Hindli, Bogdan Bîrle si Bogdan Trif.Antrenor Ioan Marchiș.


Deși echipa Topitorul Ferneziu a câstigat meciul, dupa acesta s-a luat masura retragerii echipei din campionatul Ligii a V-a.

toate

La finalul săptămânii trecute(16-17.06.2018), echipa de fotbal old boys Frontiera Curtici a organizat un turneu de fotbal la care au fost invitate pe Sport Team din Baia Mare și Pecica-Arad.

S-a jucat fiecare cu fiecare, primul meci fiind între echipa gazdă Frontiera Curtici și Sport Team Baia Mare, meci în care s-au impus băimărenii cu 3-2, golurile pentru Sport Team fiind marcate de Ionuț Buhai, Bogdan Bîrle și Cristian Bărbos, iar pentru Curtici Emanuel Turda si Sorin Grecu.

 

În al doilea meci, Sport Team a dispus de cei din Pecica-Arad cu 5-1, prin golurile înscrise de Bogdan Bîrle 2, Sergiu Fagi 2 și Ionuț Buhai, respectiv Popa Florin.

 

A urmat meciul dintre Frontiera Curtici și Pecica-Arad, care s-a încheiat cu scorul de 4-3 în favoarea celor din Pecica, autorii golurilor Buda Cristian, Burtic Emil, Zagoni Andrei 2, respective Sorin Grecu 3.

 

Clasament:1Sport Team Baia Mare, 2 Pecica-Arad, 3 Frontiera Curtici.

curtici

 

La finalul jocurilor, fiecare jucător a fost recompensat cu o diplomă de participare și alte suveniruri, iar repriza a treia a fost dominată de gazdele din Curtici.

Echipele:Arbitrajul a fost asigurat de către: Marian Rotaru, Gheorghe Mocanu și Alexandru Bella.

Frontiera Curtici:Liviu Negrau, Daniel Dogaru, Daniel Stan, Dan Vinersar, Ioan Lucaciu, Adrian Iulian, Vicentiu Almasi, Marcel Buzgau, Florin Barbu, Nicolae Tarle, Sorin Grecu, Radu Julean, Iulian Mot, Cosmin Zaharie, Sergiu Gurban, Teodor Jivan, Mihai Marinuti, Florin Ardelean, Grigore Iamandi si Emanuel Turda.AntrenorIoan Barla.

 

Pecica-Arad: Grozav Mihai, Furceanu Liviu, Uscă Ștefan, Lengyel Dorian, Foghiș Aurelian, Baciș Tudorel, Bănățan Ioan, Buda Cristian, Zagoni Andrei, Popa Florin, Pete Ștefan, Petca Ioan, Burtic Emil, Iuraș Dușan, Imbroane Sorin, Gheorgheosu Constantin și Șimo Eduard.Antrenor Antal Petru.

 

Sport Team:Edy Costin, Florin Frenț, Marius Cardoș, Vasile Terec(cpt.), Cristian Măgurean, Dragomir Cioltea, Ionuț Șimon, Sergiu Fagi, Vasile Maxim, Ionuț Buhai, Ionuț Pop, Daniel Gheighiș, Cristian Bărbos, Bogdan Bîrle și Ioan Marchiș.Antrenor Ioan Marchiș.

 

 

 

Pentru echipa Sport Team urmează organizarea  Cupei “Sport Team-ediția 2018”, la care vor participa patru echipe.

Wednesday, 06 June 2018 08:04

Sport Team Baia Mare-Haiducii Baia Mare 10-4(3-1)

Written by

Vineri 08.06.2018, de la ora 18.30, pe terenul din satul Sasar, s-a desfasurat partida cu numarul cinci dintre cele doua echipe, din care cei de la Sport Team au repurtat trei victorii, un meci fiind egal si unul s-a terminat cu victoaria celor de la Haiducii.

Meciul de vineri a inceput in nota de dominare a echipei Haiducii, care in prmele 15 minute s-a napustit asupra portii echipei gazda, reusind sa si inscrie prin Dorin Madoc.(0-1), la o nesincronizare intre portarul Edy Costin si un aparator.meci
În continuare, tot echipa oaspete mai iroseste trei ocazii de a-si mari avantajul, insa incet, incet echipa Sport Team revine in joc si in minutul 25, reuseste egalarea prin Ionut Buhai, bine pus pe contraatac de Rares Pop-Popescu.(1-1).
În urmatoarele 10 minute, Sport Team îsi mareste avantajul la 3-1, prin Rares Po-Popescu si acelasi Ionut Buhai, scor cu care se termina repriza I.

Partea a II-a, a meciului fost dominata in totalitate de cei de la Sport Team, care inscriu majoritatea golurilor(7), pe contraatac, protagonistii acestora fiind Ionut Buhai(2) si Rares Pop-Popescu(2), la care se adauga Cristi Barbos(2) și noul jucator al echipei, Marian Sabadâș, fost component si coordonator al echipelor din Recea.
Cei de la Haiducii, reusesc si ei sa marcheze trei goluri, din care unul de Bartolomeu Vakon, care in min. 55, inscrie un gol superb de la aprox.40 metri, vole direct sub tranversala, lasându-l "mască" pe portarul Edy Costin si prin Gheorghe Tomoiaga(din 11), respectiv Alexandru Bandi, astfel partida se incheie cu un un verosimil scor 10-4.


Arbitrajul a fost asigurat de Alexandru Bella, Adrian Maris si Razvan Dorca.

lotEchipele:
Sport Team:Edy Costin, Darius Mihut, Marius Cardos, Cristian Magurean, Dorin Avram, Vasile Terec, Florin Frent, Ionut Simon, Florin Florea, Marian, Rares Pop-Popescu, Ionut Buhai, Ionut Pop, Daniel Gheighis, Ciprian Coste, Cristian Bărbos si Ioan Marchis.Antrenor Ioan Marchis.

Haiducii:Florin Chinde, Ionica Nenestean, Daniel Onaci, Alexandru Bandi, Viorel Costea, Vakon Bartolomeu, Claudiu Puț, Michael Neunhaus, Marius Eftimie, Liviu Indreica, Dorel Neagota, Paul Moisa, Cristian Grigor, Vlad Ghiduț, Gheorghe Tomoiaga si Dorin Madoc.Antrenor Marius Eftimie.
Urmeaza pentru Sport Team o deplasare sâmbata 16.06.2018, la Curtici-Arad, unde va participa la un turneu triunghiular alaturi de echipele Frontiera Curtici si Pecica Arad.

.

Vineri, 11.05.2018, de la ora 18.00, pe terenul din Lapusel,(bine intretinut)s-a desfasurat partida amicala de fotbal dintre echipa feminină, Independenta Baia Mare, ocupanta locului I, in Liga II-a, virtual promovata in Liga Nationala si echipa de fotbal old-boys, Sport Team Baia Mare.
Meciul a avut loc la solicitarea echipei Sport Team, care a dorit sa felicite echipa de fete, Independenta pentru promovarea in Liga Nationala, iar cu ocazia acestui meci, au oferit un trofeu si o diploma capitanului de echipa Florica Suciu, precum si cate o floare fiecarei jucatoare.
Partida s-a desfasurat sub semnul echilibrului, desi forta fizica a baietilor a depasit-o pe cea a fetelor, acestea au dominat jocul prin tehnica abordata si asezarea foarte buna in teren, antrenorul "domnițelor", Liviu Ivasuc, "muștruluindu-le" dupa fiecare gol primit si astfel fetele, au reusit de doua ori sa egaleze scorul pe tabela de marcaj, la 3-3 si la 5-5.
Marcatoare pentru Independenta:Denisa Predoi 2, Laura Desmerean, Marinela Cotos si Cosmina Rotari, iar pentru Sport Team:Bogdan Bîrle, Bogdan Trif, Cristian Barbos, Radu Magurean si Sorin Bozantan.
Arbitrajul a fost asigurat de Sergiu Lucaciu, Gabriel Erdei si Razvan Dorca.
Echipele:
Independenta:Ionescu Alexandra, Mare Tania, Suciu Florica, Pop Diana, Rakos Andreea, Cotos Marinela, Buftea Alexandra, Pop Andrea, Desmerean Laura, Dragoș Raluca, Predoi Denisa, Fedor Stefania, Silaghi Roberta, Daneliuc Camelia, Rotari Cosmina, Tataran Andrea.Antrenor Liviu Ivasuc.
Sport Team:Darius Mihut, Marius Cardos, Vasile Terec, Sorin Bozantan, Cristian Magurean, Tinu Bogman, Bogdan Trif, Rares Pop-Popescu, Ionuț Buhai, Cristian Barbos, Edi Costi, Bogdan Birle, Ioan Marchis, Daniel Gheighis, Daniel Luputi si Daniel Chendrean.Antrenor Ioan Marchis.
Echipa Sport Team le ureaza mult succes în Liga Nationala si viață cât mai lungă.