Sidebar

18
Sat, Sep
Meciuri 2019

Meciuri 2019 (14)


Old boys Pecica-Sport Team 1-5(1-4)pecica2

La invitația echipei din orașul Pecica, jud Arad, Sport Team Baia Mare, s-a deplasat în 30.11.2019, în această localitate pentru a susține un meci amical între cele două echipe.
Pentru echipa băimăreană, a fost meciul cu nr. 21 din acest an, stagiatura fiind încheiată cu un succes.


Meciul de la Pecica a fost dominat în totalitate de băimăreni, care au mai multă experiență pe teren mare, față de gazde cu mult mai puține meciuri, aceștia cu un lot de 28 jucători, joacă în general pe teren mic, sintetic, organizând în octombrie 2019, chiar și un turneu internațional, cu echipe din România, Ungaria și Slovacia, unde s-au clasat pe locul I.
Cu toate acestea, pecicanii au reușit un joc mai bun în repriza a doua, când au primit doar un singur gol, față de prima repriza când au fost învinși de patru ori.

Marcatori:Andrei Zagoni, respectiv Bogdan Bîrle-3, Marius Hindli și Cristian Bărbos.pecica1


Echipa din Baia Mare, mulțumește primarului orașului Pecica, Petru Antal, pentru invitație și primirea făcută.


Arbitrajul a fost asigurat de Ciprian Mogoș și Alin Bora.


Echipele:


Pecica: Cosmin Orădan, Dorian Cengyer, Ciprian Tuser, Cosmin Lacsan, Ștefan Uscă, Mihai Grozav, Ioan Bănățan(cpt.), Mihai Corsenti, Sebastian Secheli, Emil Burtic, Andrei Zagoni, Ioan Baciș, Ovidiu Orz, Silviu Jula, Dușan Iuras, Ștefan Petre, Antal Petru și Gheorghe Sabău. Antrenor Aurelian Foghis, președinte Edward Simo.


Sport Team: Edy Costin, Gheorghe Mateiaș, Bogdan Țentea, Vasile Terec(cpt.), Virgil Rațiu, Cristian Măgurean, Daniel Gheighiș, Sergiu Fagi, Daniel Lupuți, Marius Hindli, Călin Bud, Cristian Bărbos și Bogdan Bîrle. Antrenor Ioan Marchiș.

Thursday, 17 October 2019 19:47

Sport Team Baia MARE-ASCO CF Baia Mare 4-2(4-1)

Written by
 
Meciul s-a desfășurat joi 17.10.2019, pe terenul din Satu Nou de Sus și a fost revanșa la cel disputat între cele două echipe, în 13.09.2019, când cei de la ASCO au învins cu 4-3.meci1
De data aceasta, cei care au controlat jocul în special în prima repriză, au fost cei de la Sport Team, care deschid scorul în min. 8, prin Bogdan Bîrle, iar în min. 20, îl majorează prin Sergiu Fagi, în urma unei lovituri dela 11 m.(2-0)
În min 25, cei de la ASCO, reduc din handicap, în urma unei lovituri libere executate peste apărarea gazdelor, iar jucătorul Dan Pop, preia balonul și-l învinge pe Darius Mihuț.(2-1)
După golul oaspeților, până la finalul primei reprize, gazdele domină meciul și mai înscriu de două ori prin Bogdan Bîrle. (4-1).
În repriza secundă, jocul se echilibrează, oaspeți joacă mai pragmatic și în min 78, reușesc să reducă scorul la 4-2, în urma unei lovituri de la 11 m.(autor Aurel Azoiței), acordată de arbitrul Alexandru Bela, scorr cu are se încheie partida. 
Arbitrajul a fost asigurat de Alexandru Bela, Andrea Mărieș și Raul Cormoș. 
Echipele:
Sport Team:Darius Mihuț, Florin Frenț, Dorin Avram, Gheorghe Mateaș, Vasile Terec, Virgil Rațiu, Ionuț Șimon, Daniel Chendrean, Cristian Măgurean, Cristian Bărbos, Sergiu Fagi, Rareș Pop-Popescu, Marius Hindli, Ciprian Coste, Daniel Lupuți, Florin Florea, Alin Gavrilă și Bogdan Bîrle. 
Antrenor Ioan Marchiș. 
ASCO CF:Gabriel Groșan, Cosmin Șomcutean, Marian Mihăilă, Radu Măgurean, Dan Pop, Cătălin Marinca, Vasile Mariș, Aurel Azoiței, Alin Petruș, Ciprian Chelement, Claudiu Perșe, Călin Chira, Vasile Pop și Mircea Bogdan. Antrenor Aurel Azoiței. 
Următorul meci pentru Sport Team, revanșa cu cei de la Neighbors Team Baia Mare, care în meciul din 29.08.2019, i-au învins  cu 6-5.
 
 

Fotbal old boys.71893175 2369538923317136 1556098790581075968 n

Sâmbătă 05.10.2019, de la ora 16.30, pe terenul din Săsar, s-a desfășurat partida de fotbal old boys dintre Sport Team Baia Mare și Frontiera 1975 Curtici, din județul Arad.

Cei din Curtici au întors vizita băimărenilor, care în iunie 2018 au participat la un triunghiular organizat de aceștia, cu participarea unei echipe din Pecica-Arad.

Meciul a fost în prima repriză la discreția băimărenilor, care au condus cu 2-0, prin golurile marcate de Bogdan Bîrle și Vasile Terec.

Repriza a doua a fost mai echilibrată, ambele echipe reușind să înscrie goluri, primii fiind oaspeții din 11 m. prin Grigore Iamandi(2-1, min. 60), apoi înscrie Ionuț Pop, de la Sport Team(3-1, min. 65), ca în min. 72, curticenii să reducă din diferență(3-2), prin Cosmin Zaharie. Acesta a trimis "o torpilă" de la aprox. 20 m, la vinclul din dreapta, a porții apărate de Edy Costin.


După înscrierea golului de către oaspeți, echipa băimăreană forțează mărirea avantajului pe tabela de marcaj și reușește să înscrie de două ori prin Bogdan Bîrle și Cristian Bărbos, și astfel meciul se încheie 5-2 în favoarea celor de la Sport Team.

72381458 2369538886650473 164685732076584960 n
Arbitrajul a fost asigurat de Alexandru Bela, Andrea Mărieș și David Coț.

Echipele:

Sport Team:

Darius Mihuț, Edy Costi, Florin Frenț, Marius Cardoș, Dorin Avram, Vasile Terec(cpt.), Gheorghe Mateiaș, Virgil Rațiu, Ciprian Coste, Sergiu Fagi, Daniel Lupuți, Marius Hindli, Cristian Bărbos, Bogdan Țentea, Daniel Gheighiș, Bogdan Trif, Bogdan Bîrle și Ioan Marchiș.Antrenor Ioan Marchiș.


Frontiera 1975 Curtici:

Ioan Bîrlă, Liviu Neagrău, Dan Neagrău, Radu Julean, Vince Almasi, Ioan Lucaciu ( cpt.), Cosmin Zacharie, Teodor Jivan, Dumitru Stan, Grigore Iamandi, Gheorghe Mocanu, Gheorghe Marian, Teodor Ros, Adrian Zanfir.Antrenor: Gheorghe Marian.

Monday, 02 September 2019 09:52

Neighbors Team Baia Mare-Sport Team Baia Mare 6-5(4-1)

Written by

Fotbal, Old boys.
meci

Meciul a avut loc 29.08.2019, pe terenul din Săsar, fiind arbitrat de Alexandru Bela, Andrea Mărieș și Raul Cormoș.
Prima repriza a fost cea mai slabă, prestată de Sport Team, în ultima perioadă,(i-a lipsit atacantul Bîrle și încă patru jucători) cu greșeli la mijlocul terenului și în apărare, fapt ce a dus la primirea a patru goluri din partea celor de la Neighbors Team, în timp ce aceasta a marcat doar unul.


Marcatori în prima repriză pentru gazde:Liviu Zoldi, Florian Dumitru, Marius Crișan și Ovidiu Tămâian, iar pentru Sport Team a marcat Cristian Bărbos.
În partea a doua a jocului, prin două mutări tactice în echipa oaspete, aceasta a reușit să-i "țină" în jumătatea lor de teren pe cei de la Neighbors, marcându-le patru goluri prin Marius Hindli, Bogdan Țentea, Rareș Pop-Popescu și Sorin Bozântan. Pe parcursul reprizei, gazdele mai înscriu dintr-o lovitură liberă, bine executată de Liviu Zoldi și pe un contraatac, prin Florin Lazăr, în urma unui luft al unui apărător de la oaspeți. 
Astfel, meciul se termină 6-5, cu o remarcă pentru portarul de la gazde, Marius Bledea, care a închis foarte bine poarta. 

Echipele:
Neighbors Team:Sergiu Man, Marius Bledea, Florin Dumitru, Adrian Dan, Vasile Săcui, Raul Chira, Radu Biba, Flaviu Frișan, Liviu Zoldi, Daniel Moje, Daniel Coman, Romeo Roman, Marius Crișan, Ovidiu Tămâian, Vlad Oltean, Florin Lazăr și Nelu Dunca. Antrenor Flaviu Frișan.


Sport Team:Darius Mihuț, Edy Costin, Marius Cardoș, Dorin Avram, Bogdan Țentea, Daniel Chendrean, Marius Hindli, Florin Frenț, Ionuț Șimon, Gheorghe Mateiaș, Rareș Pop-Popescu, Mario Bela, Ciprian Coste, Sorin Bozântan, Cristian Bărbos și Daniel Gheighiș.Antrenor Ioan Marchiș. 

 

Săptamâna trecută(joi 08.08.2019), pe terenul din Tăuții Măgherăuș, s-a disputat partida amicală de fotbal dintre reprezentanta Ligii a IV-a, A. S. Nistru și echipa de fotbal old-boys, Sport Team Baia Mare.
Nistru1De această dată, echipa gazdă a fost net superioară celei din Baia Mare, aceasta a "împrumutat" în acest meci în afara lotului, câțiva jucători cu experiență(Florin Pelecaci, Onișor Nicorec, Alin Cuc), la joc luând parte și antrenorul Dănuț Sabău. 


Gazdele au deschis scorul repede prin Ovidiu Dărăban(1-0,Min.10), î-l majorează la 2-0, min. 17, prin Bogdan Marchiș, apoi Florin Pelecaci înscrie pentru (3-0, min. 33).
Bogdan Bîrle de la Sport Team reduce scorul la 3-1, min. 35, însă după cinci minute, cei din Nistru măresc avantajul la 4-1, prin Ricardo Vakon.
Până la pauză, băimărenii reduc din handicap prin Daniel Chendrean(4-2, min 43).


Repriza a doua a avut același deznodământ, gazdele înscriu din nou patru goluri prin, Ricardo Vakon, Ovidiu Dărăban, Dănuț Sabău și Marius Boiciuc, iar băimărenii tot două goluri ca în prima repriză, prin Cristian Bărbos și Bogdan Trif, și astfel meciul se termină cu scorul 8-4, în favoarea gazdelor, administrând celor din Baia Mare, prima înfrângere din această stagiatură.

Următorul meci pentru Sport Team, marți 13.08.2019, cu echipa de Liga a V-a, A. C. S. Satu Nou de Jos.
Arbitrajul a fost asigurat de Alexandru Bela, Andrea Mărieș și Raul Cormoș.


Cu ocazia acestui meci, coechiperii de la Sport Team, i-au sărbătorit pe Gavrilă Alin, Rareș Pop-Popescu, Marian Sabadâș și Daniel Lupuți, care au cinstit colegii, cu mici și bere.La mulți ani stimați colegi de echipă! 


Echipele:
A. S. Nistru:Vlonga Lupu, Marian Petrule, Paul Moisa, Bartolomeu Vakon, Marius Boiciuc, Radu Tămaș, Bogdan Marchiș, Gavrilă Boga, Claudiu Havași, Ovidiu Dărăban, Florin Pelecaci, Alin Daragonici, Ricardo Vakon, Radu Verdeș, Alin Cuc, Onișor Nicorec și Dănuț Sabău. Antrenor Dănuț Sabău.


Sport Team:Edy Costin, Cristian Măgurean, Florin Frenț, Vasile Terec, Dorin Avram, Gheorghe Mateiaș, Daniel Chendrean, Marius Hindli, Daniel Gheighiș, Rareș Pop-Popescu, Daniel Lupuți, Cristian Bărbos, Gavrilă Alin, Bogdan Trif și Bogdan Bîrle. Antrenor Ioan Marchiș.

Tuesday, 06 August 2019 09:29

Rapid Satu Nou Sus-Sport Team Baia Mare 5-5(2-3)

Written by
Echipa Sport Team la al cincilea egal din aceasta stagiatură.

rapid joc

 
Meciul s-a disputat joi 01.08.2019, pe terenul din Satu Nou de Sus.
Cu această ocazie echipa Rapid, care din acest an va începe o nouă provocare  în Liga a IV-a, a convocat mai mulți jucători tineri, care au terminat junioratul și pe lângă cei cu experiență din Liga a V-a, antrenorul și conducătorul echipei, Ștefan Sarca, va încerca să formeze un lot care să facă față noii provocări.
 
Jocul s-a disputat pe contre, fiind echilibrat, cu un plus în prima repriză pentru Sport Team, care a condus la pauză cu 3-2, prin golurile marcate de Ionuț Buhai-2 și Bogdan Bîrle, respectiv Ionuț Balmoș și Andrei Mladin de la gazde.
 
În primele 30 minute, din repriza a doua, jocul este controlat din nou de cei de la Sport Team, care conduc cu 4-2, gol marcat de Sergiu Fagi.
Ultimele 15 minute din meci, aparțin gazdelor, care prin mai multe schimbări efectuate de antrenorul Ștefan Sarca, reușesc să înscrie de trei ori, prin Erno Konyicska-2 și Alex Chiuzbăian, preluând conducerea cu 5-4(min.85).
 
Până la final, Sport Team reușește egalarea prin Daniel Gheighiș, și astfel băimărenii se "pricopsesc" cu al cincilea egal din această stagiatură.
 
Arbitrajul a fost asigurat de Alexandru Bela, Andrea Mărieș și Raul Cormoș.
 
Echipele:
Rapid:Adelin Trif, George Herțeg, Denis Șomcherechi, Viorel Costea, Iosif Beko, Andrei Mladin, Ionuț Balmoș, Erno Konyicska, Marius Ardeli, Alex Chiuzbăian, Andrei Rus, Marius Precup, Nicu Munteanu, Paul Săliscan și Robert Dancoș.Antrenor Ștefan Sarca.
 
Sport Team:Edy Costin, Darius Mihuț, Daniel Chendrean, Florin Frenț, Gheorghe Mateaș, Vasile Terec(cpt.), Marius Cardoș, Daniel Gheighiș, Sergiu Fagi, Rares Pop-Popescu, Ionuț Buhai, Ionuț Pop, Cristian Bărbos, Bogdan Trif, Bogdan Bîrle și Ciprian Coste.Antrenor Ioan Marchiș.
Următorul meci pentru Sport Team, joi 08.08.2019, cu o altă echipă de Liga a IV-a , A.S. Nistru, care în scurt timp își va schimba denumirea în C.S. Tăuții Măgherăuș.

Vineri 19.07.2019, începând cu ora 15.00, Clubul Sportiv Sport Team Baia Mare, a organizat pe terenul din Săsar, a VII-a ediție a cupei Sport Team.

 

sptbm2019

La competiție au participat echipele:

 

C.S.Old boys Seini, Neighbors Team Baia Mare, Speranța Cavnic și Sport Team Baia Mare.


Cele patru echipe au jucat fiecare cu fiecare, câte un meci cu durata a 40 minute, rezultatele fiind următoarele:


1.Sport Team-Cavnic 4-1, marcatori Bîrle-2, Bozîntan, Rareș, respectiv Deac.


2.Seini-Neighbors Team 3-0, marcatori Bordac-2, Ghe. Pop.


3.Cavnic-Neighbors Team 4-1, marcatori Deac-2, Borcutean, C.Ponde, respectiv Roman.


4.Sport Team-Seini 1-0, marcator Bîrle.
5.Seini-Cavnic 1-0, marcator Bordac.
6.Neighbors Team-Sport Team 1-3, marcatori Herța, respectiv Bîrle-2, Trif.


Clasament:
cavnic1.Sport Team Baia Mare 9 p.
2.C.S.Old Boys Seini 6 p.
3.Speranța Cavnic 3 p.
4.Neighbors Team 0 p.


Cele patru echipe au primit cupe și diplome.
Organizatorii au oferit si trei premii speciale, astfel:
Cel mai bun jucător Cristian Ponde-Cavnic
Cel mai bun portar Darian Foltoș-Seini
Golgheter Bogdan Bîrle-Sport Team


De asemenea au primit câte o diplomă și partenerii la organizarea competiției, astfel:

seini

 

CONSTRUROM S.A Baia Mare,

GTJ 24/24 TRUK SERVICE SRL Tăuții Măgherăuș,

EMIVAS LOGISTIC Baia Mare,

CRAMELE RECAȘ Baia Mare,

K.R.Y.S CAROSERIE AUTO Tăuții Măgherăuș,

DARALINA PARKETT DARIUS SRL Baia Mare și partenerul media BAIA MARE SPORT.

 


Competiția a fost arbitrată de către Alexandru Bela, Andrea Mărieș și Raul Cormoș, fiind recompensați și aceștia cu câte o diplomă.


Echipele:
Sport Team:Edi Costin, Darius Mihuț, Vasile Terec, Marius Cardoș, Dorin Avram, Sorin Bozântan, Gheorghe Mateaș, Florin Frenț, Ionuț Șimon, Daniel Gheighiș, Cristian Bărbos, Marian Sabadâș, Florin Florea, Sergiu Fagi, Marius Hindli, Bogdan Bîrle, Bogdan Trif, Ionuț Pop, Daniel Lupuți, Alin Gavrilă și Mario Bela.Antrenor Ioan Marchiș.


C.S.Old Boys Seini:Darian Foltoș, Bogdan Țentea, Leontin Fericean, Costi Bura, Dorin Oană, Marin Paizos, Alin Cioban, Gheorghe Pop, Ștefan Crăciun, Artur Crișan, Silviu Coza, Marius Morariu, Daniel Miclăuș, Mihăiță Bordac, Florin Pap și Mihai Pop.Antrenor Ștefan Crăciun.

Neighbors


Speranța Cavnic:Adrian Ponde, Gheorghe Canaloș, Vlad Butuza, Raul Gyorfi, Cristian Deac, Mihai Pavel, Robert Drinkal, Georgean Pitic, Radu Tămaș, Cristian Ponde, Alin Țiplea, Cristian Ilieș, Andrei Borcutean, Marcel Nordis și Nicolae Rai.

Antrenor Nicolae Rai.


Neighbors Team:Waldemar Tomoiagă, Sergiu Man, Florin Dumitru, Cristian Mureșan, Radu Biba, Mihai Herța, Bogdan Roman, Romeo Roman, Florin Lazăr, Daniel Moje, Arpad Ciorbă, Flaviu Frișan, Marius Marincaș, Daniel Conțiu, Liviu Radu, Marius Crișan, Sergiu Martiniuc și Vlad Odean.Antrenor Flaviu Frișan.

 

Meciul s-a disputat vineri 7 iunie 2019, de la 18.30, pe Stadionul comunal din Recea.La începutul acestuia, s-a ținut un moment de reculegere pentru sportivul și susținătorul echipelor din Recea, Radu Lar.

Echipa gazdă a format un lot de jucători din comună, însă pe lângă cei care aveau o vârstă potrivită pentru fotbalul de old boys, au folosit și patru tineri juniori, făcând astfel jocul mai disputat.
În prima repriză, oaspeții au controlat în mare parte jocul, în min. 24, scorul devenise 2-0, marcatori Bogdan Bîrle și Ionuț Buhai.

edyPeste 5 min., înscriu și gazdele prin Călin Popan(1-2).

În continuare, cei de la Sport Team, cu o experiență mai mare în astfel de jocuri, mai înscriu de trei ori prin Bîrle, Buhai și Alin Gavrilă, gazdele reușesc doar să reducă din handicap spre finalul reprizei, prin același Călin Popan de două ori, scorul devenind la pauză 3-5.


Repriza a doua este a gazdelor, care prin cei patru juniori din echipă, "muștruluiți" foarte bine de experimentatul Cristian Vasc, reușesc să dinamizeze jocul și înscrie de trei ori la rând, prin Darian Sabadâș, Cristi Vasc și Marian Sabadâș, preluând conducerea la 6-5, în min. 75.


Până la finalul meciului, oaspeți reușesc doar să egaleze scorul la 6-6, printr-o execuție de excepție "marca" Bazatu( Cristian Bărbos).Acesta pătrunde pe partea stângă a atacului și când toată lumea se aștepta la o pasă spre un coechipier, acesta î-l păcălește cu "o scăriță" pe portarul celor din Recea, Dodo Prodan, și astfel meciul se încheie cu un rezultat echitabil.


Arbitrajul a fost asigurat de Alexandru Bela, Raul Cormoș și David Coț.


Echipele:
Recea:Dodo Prodan, Cristi Vasc, Gheorghe Muscă, Gică Nemeș, Sandu Varga, Calin Bud, Marian Sabadâș, Alin Balaj, Coco Balaj, Bogdan Petruș, Călin Popan, Denis Sabadâș, Darian Sabadâș, George Nemeș, Ionuț Mitrea și Cristi Cara.Antrenor Gheorghe Muscă.


Sport Team:Edy Costin, Marius Cardoș, Daniel Chendrean, Sorin Bozântan, Dorin Avram, Vasile Terec, Virgil Rațiu, Gheorghe Mateaș, Florin Frenț, Ionuț Pop, Daniel Lupuți, Rareș Pop-Popescu, Ionuț Buhai, Mario Bela, Cristian Bărbos, Daniel Gheighiș, Bogdan Trif, Alin Gavrilă, Bogdan Bîrle, Florin Florea și Ciprian Coste.Antrenor Ioan Marchiș.


Următorul meci pentru Sport Team, vineri 21.06.2019, cu Unirea Seini.
Se aduc mulțumiri d-lui primar Octavian Pavel, care a aprobat jucarea meciului pe terenul din Recea.

Saturday, 22 June 2019 06:26

Unirea Seini-Sport Team Baia Mare 4-4(3-0)

Written by
Jucătorul Bogdan Bîrle, de la Sport Team, a marcat patru goluri.

varu

 
Partida s-a disputat vineri 21.06.2019, pe terenul din Seini, cei de la Sport Team terminând meciul din nou cu un rezultat de egalitate, a-l patrulea din această stagiatură.
 
În prima repriză, echipa din Baia Mare nu și-a găsit cadența, în apărare fiind o degringoladă totală, însă cu toate că au ratat două ocazii clare de a marca, până la pauză, au fost conduși cu 3-0, prin golurile marcate de Artur Crișan, Marian Câmpan și Ionuț Gherțan.
 
În partea a doua a meciului, băimărenii, "muștruluiți" bine de Ioan Marchiș, antrenorul echipei, reușesc să marcheze, trei goluri prin golgeterul echipei Bogdan Bîrle, "servit" foarte bine pe contraatac de către Rareș Pop-Popescu, Bogdan Trif și Cristian Bărbos, și astfel, scorul devine 3-3, min.75.
 
Până la finalul jocului ambele echipe mai înscriu câte un gol, primii sunt gazdele, in min. 80, prin Nae Morariu, (4-3), iar oaspeții prin același Bogdan Bîrle, în min. 87, și astfel jocul se încheie în mod echitabil, în special pentru cei de la Sport Team.
 
La finalul meciului, jucătorul Sergiu Fagi, de la Sport Team, a fost recompensat de către conducerea clubului, cu o diplomă, pentru înscrierea golului cu nr. 500, în contul echipei.(în meciul cu Independența Baia Mare).
 
Arbitrajul a fost asigurat de către Alexandru Bela, Adrian Mariș și Gabriel Pante.
 
Echipele:
Unirea Seini:Darian Foltoș, Bogdan Țentea, Laurențiu Cozma, Marius Boje, Costel Bura, Ovidiu Horotan, Adrian Câmpan, Alin Cioban, Marin Paizos, Ștefan Crăciun, Ionuț Gherțan, Vasile Czompa, Artur Crișan și Nae Morariu.Antrenor Ștefan Crāciun.
 
Sport Team:Darius Mihuț, Edy Costin, Florin Frenț, Gheorghe Mateaș, Vasile Terec,  Marius Cardoș, Daniel Gheighiș, Marian Sabadâș, Mario Bela, Sergiu Fagi, Marius Hindli, Cristian Bărbos, Rareș Pop-Popescu, Gavrila Alin, Bogdan Trif, Florin Florea și Bogdan Bîrle.Antrenor Ioan Marchiș.

Joi 30.05.2019, pe terenul din Baia Sprie, echipa de fotbal Sport Team a întâlnit noua echipă de old boys, Neighbors Team Baia Mare, înființată la inițiativa lui Flaviu Frișan, care în prezent se ocupă de echipa de Liga a V-a, Dinamic Groși și care dorește să dispute cât mai multe meciuri la nivelul echipelor de old boys.

baiasprie6

 

Meciul de joi a fost foarte disputat și totodată echilibrat, cu un plus în prima repriză, pentru echipa Sport Team, care în min. 30 conducea cu 2-0, prin golurile marcate de Marius Hindli(chiar de ziua lui) și Cristian Bărbos, după o pasă în adâncime primită tot de la Marius Hindli.
Până la finalul primei reprize cei de la Neighbors Team, reușesc să reducă scorul la 2-1, prin cel mai "titrat" jucător al acestora, Liviu Zoldi. Acesta a driblat patru jucători de la gazde și apoi a șutat de la aprox. 16 m., în dreapta portarului Edy Costin.

baiasprie4


Repriza a doua îi are mai activi în teren pe cei de la Neighbors, care reușesc două goluri în min. 55 și 76, prin Florin Lazăr și Bogdan Roman, preluând conducerea pe tabela de marcaj(2-3).


Văzându-se conduși, cei de la Sport Team, încearcă egalarea, ratând mai multe ocazii, însă portarul oaspeților Sergiu Man, a fost de fiecare dată "la post".
În min.86, gazdele reușesc să înscrie pentru (3-3), prin Marian Sabadâș.

Acesta primește pe partea dreaptă, o pasă excelentă de la Bogdan Bîrle, pătrunde spre suprafața de pedeapsă și șutează puternic în stânga portarului Sergiu Man.


După modul dedesfășurare a meciului, rezultatul este echitabil, echipa Sport Team, urându-le succes celor de la Neighbors Team să dăinuie cât mai mult în fotbalul old boys din Baia Mare, sau județ.


Arbitrajul a fost asigurat de Alexandru Bela, David Coț și Gabriel Pante.

 

Echipele:


Sport Team:Edy Costin, Florin Frenț, Gheorghe Mateaș, Vasile Terec, Marius Cardoș, Cristian Bărbos, Daniel Gheighiș, Ionuț Pop, Mario Bela, Daniel Lupuți, Marius Hindli, Marian Sabadâș, Bogdan Bîrle, Bogdan Trif, Sorin Bozântan, Alin Gavrilă, Ionuț Șimon și Ciprian Coste.
Antrenor Ioan Marchiș.


Neighbors :Sergiu Man, Cornel Popa, Radu Bila, Raul Chira, Adrian Dan, Liviu Zoldi, Cristian Bora, Ion Jurle, Mihai Pop, Florin Lazăr, Bogdan Roman, Flaviu Frișan, Cristian Mureșan și Romeo Roman.Antrenor Flaviu Frișan.