Sidebar

18
Sat, Sep
Fotbal 2020

Fotbal 2020 (2)

Friday, 25 December 2020 13:06

DARURI DE CRĂCIUN

Written by
??ECHIPA DE FOTBAL OLD BOYS ⚽ SPORT TEAM BAIA MARE??cadou
-?DARURI DE CRĂCIUN?‼️
 
✅În 23 decembrie 2020, în Ajunul Crăciunului, reprezentanți ai echipei de fotbal old boys⚽ Sport Team Baia Mare, cu sprijinul întregului lot de jucători?, s-au deplasat la Cavnic, pentru oferirea de bunuri alimentare, hăinuțe??dulciuri? și fructe??, unor familii cu un nivel de trai mai precar.❗
 
?Astfel, prin Ioan Marchiș-președinte și Cristian Bărbos-vice-președinte, însoțiți de copilul de 10 ani, Alex Trif, fiul vicepreședintelui Bogdan Trif, care a donat din "pușculița lui" suma de 100 lei?, au identificat o familie formată din patru frați?(părinți decedați), cu vârste cuprinse între 10-22 ani, din care două fetițe de 10 și 13 ani, un băiat cu handicap de 21 ani, iar cel mai mare lucrează la pârtia de schi din Cavnic, pentru ai întreține pe ceilalți frați.
 
✅De asemenea, reprezentanții echipei, s-au deplasat la o altă familie, formată doar din mamă și 9 copii? din care, 5 băieți cu vârste cuprinse între 2 și 15 ani, respectiv 4 fetițe, cu vârste cuprinse între 7 și 14 ani.
?Această familie, la ora vizitei, nu avea curent electric?, urmând ca o familie din vecini să-i ofere o inprovizație, pentru a avea lumină, cel puțin de sărbători.(se va lua legătura cu primăria Cavnic, pentru a vedea o modalitate de a fi sprijinită în acest sens)
 
✅Astfel prin membri acestei echipe, s-a reușit ca ce două familii, să aibă cele necesare pentru masa de Crăciun și restul sărbătorilor, urmând să revină și cu alte ocazii pentru a sprijini astfel de persoane nevoiașe.❗
 
?Sărbători fericite tuturor‼️
Friday, 12 June 2020 10:54

Fotbal-tenis - "Covid-19"

Written by

 

 

În 11 iunie 2020, cu respectarea măsurilor de siguranță, echipa Sport Team Baia Mare, a început pregătirea din noua stagiatura sportivă, pe anul acesta.

Astfel la Baza Sportivă "Trif" din Tăuții Măgherauș, s-a început cu o competiție sportivă, de fotbal-tenis, denumită "Covid19", dedicată pandemiei, fiind formate patru echipe a câte trei jucători, unele și cu rezerve.

Locul I (Trif, Chioran, Marchiș, Costin)

Locul II (Gavrilă, Bărbos, Pop I.)

Locul III (Țentea. Cardoș, Terec, Chioran jr.)

Locul IV (Bîrle, Chendrean, Bud, Mateaș)

Câștigătorilor le-a fost oferită câte o diplomă.
După fotbal tenis, a urmat un meci de fotbal, pe teren sintetic, iar la final au fost pregătiți mici, asortați cu câte o bere.